Welkom bij Bewust vitaal, waar ik je begeleid naar een energieker en vitaler leven.   

 

Ben je op zoek naar een betere balans in je leven? Zit je niet lekker in je vel, wil je met meer energie de dag doorkomen, gezonder eten of meer voldoening ervaren? Wat je doelen ook zijn, samen met jou ga ik aan de slag om jouw leefstijl te veranderen. We starten met de bewust vitaal scan. Zo krijg je inzicht in jouw vitaliteit, en zie je op welke aspecten je goed scoort of waar nog werk aan de winkel is. Jij bepaalt vervolgens zelf met welke elementen je aan de slag wilt. Wat is je belangrijkste doel, en waarom? Stap voor stap werk je daar naartoe. Met mij aan de zijlijn, bij elke stap.  


Vitaliteit: wat is dat eigenlijk?

 

Vitaliteit verwijst naar een staat van levendigheid, energie en algemeen welzijn. Het bestaat uit fysieke, mentale, sociale en spirituele aspecten. Wanneer je je vitaal voelt, ben je energiek, gemotiveerd en in staat om de uitdagingen die dagelijks op je pad komen aan te pakken. Vitaliteit gaat verder dan alleen de afwezigheid van ziekte. Het gaat ook over veerkracht, positieve emoties en een gezonde levensstijl.  

Vitaliteit bestaat uit onderstaande 4 elementen. Ze zijn van elkaar afhankelijk en maken jou tot één geheel. Om vitaal in balans te zijn is het dus belangrijk om naar alle elementen te kijken.  

  

1. Fysiek: hoe ga je met je lichaam om? Beweging, voeding, slaap, ontspanning, ademhaling 

2. Sociaal: hoe ga je met anderen en je omgeving om? Sociale steun op het werk en privé. 
3. Mentaal: wat zijn je karaktertrekken, overtuigingen, emoties, mindset en zelfbeeld?
4. Spiritueel: wat is jouw zingeving? Waarden, normen, drijfveren, talenten en persoonlijke missie. 

Aanpak


Mijn aanpak is holistisch en persoonlijk, omdat ik erin geloof dat iedereen uniek is en dus ook een eigen pad volgt. Dit kun je verwachten van mijn coaching: 


Persoonlijke aandacht
Samen verkennen we jouw behoeften, doelen en uitdagingen. Ik luister aandachtig naar jouw verhaal en help je inzichten te verkrijgen in wat jou energie geeft en waar je wellicht vastloopt.  


Gepersonaliseerd plan
Niemand is hetzelfde, dus ook een coachplan niet. Op basis van jouw situatie en wensen maken we een op maat gemaakt plan dat past bij jouw levensstijl en doelen. Dit omvat praktische stappen, strategieën en oefeningen die je makkelijk kunt integreren in je dagelijkse routine.  


Ondersteuning en motivatie
Tijdens jouw coachtraject ben ik er om je aan te moedigen, te motiveren en begeleiden. Samen werken we aan jouw doel en vieren we jouw behaalde successen.  


Holistische benadering
Ik geloof in de kracht van balans. Daarom kijk ik niet alleen naar je fysieke gezondheid, maar komen ook het mentale, sociale en spirituele aspect aan bod tijdens jouw coachtraject. Op die manier werken we aan een duurzame verandering.    


Bel of app me!

Ben jij klaar om bewust en vitaal te leven? Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. En ontdek hoe ik je kan helpen op weg naar een vitaler leven. Want dat is ook voor jou weggelegd! 

Schrijf ons direct via WhatsApp

Chatten via WhatsApp