Welkom bij Bewust vitaal!

Ik ben Marjon, samenwonend met Joris en moeder van prachtige zoons Wouter en Thomas. Elke dag probeer ik voor mezelf goede en gezonde keuzes te maken waardoor ik me lekker in mijn vel voel. Of het nu gaat om gezond eten, bewegen of ontspannen; ik geloof in de combinatie en de juiste balans. En dat is als moeder, partner, vriendin, collega, sportmaatje én zoetekauw echt niet altijd makkelijk! Maar ook kleine aanpassingen hebben een groot effect; het is de uitdaging om te onderzoeken en ervaren wat voor jou het beste werkt. En daar help ik je graag bij. :)


Anderen motiveren en inspireren, daar word ik blij van! Helemaal als dat op het gebied van vitaliteit is. Een collega die dankzij mijn tip nu iedere avond in een dankbaarheidsdagboek schrijft. Of een vriendin die voortaan zelf haar tussendoortjes maakt, zodat ze weet wat ze binnenkrijgt. Dat zorgt voor een kriebel in mijn buik en een lach op mijn gezicht. Dat ik daar sinds kort mijn werk van mag maken, maakt me helemaal gelukkig!   

 

Bewust vitaal, dat is mijn missie. Ik wil jou vitaal in balans te brengen. En dat begint allemaal bij bewustwording. Want pas als jij jezelf écht kent en weet hoe het ervoor staat met jouw vitaliteit, kunnen we werken aan jouw doel: bewust vitaal in het leven staan. 

Meer weten? Bel of app me!

Netherlands

Onze privacyverklaring is van toepassing.