Ontdek de voordelen van Reiki en gun jezelf een moment van diepe ontspanning! 


Of je nu stress, vermoeidheid, angst of fysieke spanning ervaart, Reiki kan helpen om blokkades op te heffen en je energie weer in balans te brengen.

Neem vandaag nog contact met me op om een Reiki-sessie te boeken.  

Review

"Ik had nog nooit eerder een Reiki-behandeling gehad, maar was er wel altijd heel nieuwsgierig naar! En nu mocht ik het eindelijk zelf ervaren. Hoe ik me voelde tijdens de behandeling was een hele bijzondere gewaarwording. Ik merkte duidelijk een blokkade rond mijn longen en kon toen Marjon bij mijn nek, schouders en borstkas aankwam, moeilijk ademen. Tijdens de sessie zag ik ook kleurenpatronen; een hele mooie gewaarwording. Zodra Marjon bij mijn benen en voeten aankwam, voelde ik een totale ontspannenheid en ben ik zelfs heel even weggezakt. De behandeling heeft me veel inzichten gegeven in waar ik met mezelf nog aan de slag mag én gaf me ook een totale ontspanning. Kortom: mooie ervaring en inzichten rijker." - Ineke 

Reiki

Reiki is een alternatieve geneeswijze die het zelfhelend vermogen stimuleert. Via handoplegging wordt universele energie doorgegeven: de letterlijke betekenis van het Japanse woord 'reiki'.  


Reiki kan ingezet worden bij klachten op alle holistische niveaus: 

 

  • Fysiek (bijv. hoofdpijn, rugpijn) 
  • Mentaal (bijv. angst, depressie) 
  • Emotioneel ( bijv. verdriet, eenzaamheid) 
  • Energetisch (bij blokkades in je lichaam waardoor je kou, warmte of tintelingen ervaart) 
  • Spiritueel (bij blokkades in het leven, wanneer je het gevoel hebt vast te lopen) 

Hoe ziet een Reiki-sessie eruit?

 

Voordat de sessie begint bespreken we hoe het met je gaat en of er specifieke dingen spelen qua gezondheid of behoeften. Vervolgens mag je (volledig gekleed) plaatsnemen op de comfortabele behandeltafel, zet ik een rustig muziekje op en start ik met de behandeling. Hierbij plaats ik mijn handen in verschillende, zachte posities op je lichaam. Het is belangrijk dat je volledig ontspant en open staat voor de energie. Wanneer je iets niet prettig vindt, geef dat dan aan zodat ik er rekening mee kan houden tijdens de behandeling. 

 


 

Reiki is voor iedereen anders. Sommigen ervaren diepe ontspanning, emotionele ontlading, meer energie of mentale helderheid na een behandeling, anderen helemaal niets. Wat niet betekent dat een sessie geen effect heeft. De energie gaat altijd daarheen waar het op dat moment het hardste nodig is. Het is aan te raden om, afhankelijk van de behoeften, een reeks van sessies te ondergaan voor de beste resultaten. 


Een Reiki-sessie duurt tussen de 45 en 70 minuten.